lounastuote etiketti_v1
lounastuote

Siitä se rakkaus
hyvään kotiruokaan alkoi

Lounastuotteen toimitusehdot
Voimassa 15.5.2020 alkaen.

Yleistä verkkokaupasta
Verkkokaupan tuotteita myy Lounastuote Oy Y-tunnus: 1903076-0. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille ja yrityksille Suomeen ja EU-alueelle (pois lukien Ahvenanmaa). Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen
Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta lounastuote.fi -ostoskorin kautta.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Sitoudut jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilaus- ja maksuvahvistus
Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:

  • Tilauksen tuotelistauksen
  • Laskun loppusumman
  • Veroerittelyn

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa Checkoutin maksutavoilla.

Maksupalveluntarjoaja
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Checkout Finland yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa.  Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

——————

Toimitustavat ja -aika
Arkipäivisin ennen klo 13.00 tehdyt tilaukset toimitetaan seuraavana arkipäivänä toimitusosoitteeseen 10-14 välisenä aikana.

Saat tilauksen ilmoittamaasi toimitusosoitteeseen. Saat yli 50 € tilaukset ilman toimituskuluja, muutoin perimme 10 € toimituskulut.

Kuljetuksesta vastaa Kaleva 365 Oy.

Vaihto- ja palautusehdot
Tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta
Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai sinulle on toimitettu väärä tuote, tulee sinun ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen lounastuote@lounastuote.fi.

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä mahdollisimman pian. Jos paketti on vioittunut kuljetuksessa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio Lounastuotteelle.

Muuta
Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Sinun on ennen tilaustasi tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Rekisteriseloste
Tässä verkkokaupassa noudatetaan Lounastuotteen rekisteriselostetta.